Vi gir Palmesus retning

For tredje året på rad har Moment Analyse gjennomført en omfattende publikumsundersøkelse for Palmesus. Denne innsikten gir festivalen et sterkt konkurransefortrinn.

Vi har undersøkt hele kundereisen for Palmesus-publikummere og deres opplevelse av festivalen. I år ble Palmesus viet ekstra oppmerksomhet fra Norges største nyhetsformidler:

- Palmesus er ikke redde for å pushe grenser, og de har vært gode på å bli kjent med publikum og forstå sin målgruppe som forbrukere. Denne kunnskapen har de brukt til å spisse og forbedre sin merkevare, sa publikumsforsker Emma Lind ved det statlige forskningsinstituttet Norwegian Research Center (NORCE) til NRK Dagsrevyen 5. juli

Det tar vi med oss.

Evaluering gir resultater
For Palmesus samler vi inn data om hva festivalgjestene har av kjennskap til partnere, tilfredshet med hele markedstilbudet, musikksmak og innspill til forbedring.

- Dette bruker vi til å skreddersy opplevelsen, sier festivalsjef Leif Fosselie til Dagsrevyen, i en kommentar til forskerens uttalelse.

Det er ikke uvanlig å gjennomføre kundeanalyser som dette i andre sektorer, men grundigheten og målestokken er unikt for kultursegmentet.

Vi er stolte over å bryte nytt land, og stolte over at det gir gode resultater for en av våre viktige kunder.

Grundighet
For alle våre kunder kan vi i Moment Analyse levere innsikt og kvalifiserte råd om aktivitet gjennom vår omhyggelig utarbeidet metode, som er basert på kjerneverdiene faglighet, grundighet og integritet.

Vi er ydmyke overfor det faktum at denne innsatsen nå også anerkjennes fra forskerhold, og synes det er svært hyggelig å bli anerkjent som leverandør av analysetjenester til et av landets mest suksessrike arrangementer på kulturfronten.

Palmesus selv uttrykker følgende:
- Hvert år gjennomfører Moment Analyse en omfattende publikumsundersøkelse som hjelper oss med å kontinuerlig forbedre vårt produkt, sier CMO i Palmesus, Ketil Børstein Stensrud.

Vi er i gang med forberedelsene til neste års Palmesus-undersøkelse, og ser frem til å levere analysen, slik at de kan opprettholde den gode fremdriften i kvalitet – både for festivalen og deres publikum.